SAVOCA – PICERIJA I RESTORAN

Jednom su pitali starog pizza majstora zbog čega je pizza iz peći na drva toliko ukusnija od ostalih. On je odgovorio: “zbog truda”. Trud koji se uloži u pripremanje vatre i pizza koja se brzo peče, kako se nekada radilo, su neprocenjivi. Zato je tako pripremljena pizza najukusnija na svetu.


Mi iz Picerije Savoca smo jako ponosni na našu hranu. Vodimo računa na ono što ulazi u našu kuhinju i na ono što izlazi iz nje. Sve počinje od namirnica – uvek jednostavne i dobro pripremljene, a završava se furunom. Naš pristup je jednostavan – originalna i tradicionalna priprema italijanske hrane i mi znamo da Vi to možete osetiti.


omot slim sa


Verujemo da dobri ljudi prave dobra jela, da dobra jela prave dobru atmosferu, da dobra atmosfera pravi dobre ljude, dobri ljudi, dobra jela i tako u krug… Strast i entuzijazam su kvaliteti koje nagrađujemo. Zato smo sigurni da je Picerija Savoca Vaš pravi izbor..
U našoj piceriji najvažniji su kvalitet i brza dostava. Vruće pice iz peći na drva koje stižu dobijate pravo na Vašu kućnu adresu. Kada jednom probate neke od naših specijaliteta uveravamo Vas da ćemo zasnovati dugoročni odnos na obostrano zadovoljstvo.

Picerija Savoca je beskompromisna kada je u pitanju Vaše zadovoljstvo. Uz naše renomirane italijanske sirovine i originalne recepte naši majstori se trude da u Vašem domu, na poslu, ili slavlju osetite jedinstveni ukus mediterana i to po pristupačnoj ceni.

Dostava najukusnijih pica iz peci na drva kao i dostava ostalih specijaliteta pravo na vašu kućnu adresu.

Buon appettito